Audio-montage

Home > overige diensten > audio-montage

In de praktijk gegroeid, zo kunt u deze tak van dienstverlening noemen: de opname en montage van muziekuitvoeringen waar we zelf aan mee gewerkt hebben. Of het digitaliseren van oude geluidsopnames.

Een CD als herinnering aan een bijzondere gelegenheid verdient het om netjes afgewerkt te worden, of dit nu een besloten muziekuitvoering of een familiebijeenkomst betreft.

De achterliggende jaren hebben we voor diverse opdrachtgevers de afwerking van geluidsopnames verzorgd. Dit kan life-opgenomen materiaal zijn, maar ook meer gepolijste opnames waarbij het digitale knip- en plakwerk heel belangrijk is.

Juist als herinnering aan een bijzondere gelegenheid is zo'n CD in kleine oplaag enorm waardevol. Voor ons maakt het niet uit of we één of 100 CD's moeten leveren.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerp van de cover en de vormgeving van het booklet.

Digitalisering
Veel mensen hebben nog analoge audio-opnames, zoals LP's, cassettebandjes of banden van de bandrecorder thuis liggen die voor hen grote emotionele waarde hebben. Het is mogelijk om deze oude opnames te digitaliseren, zodat ze met de huidige moderne afspeelapparatuur weer af te spelen zijn.

Een LP of een cassettebandje kunnen we eenvoudig voor u converteren naar een mp3-bestand of een audio-CD.

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met ons op.